Preview Mode Links will not work in preview mode

Jun 25, 2018

Ali Esbati gästar Techrekpodden och vi får höra Alis tankar om digitaliseringen och vilken påverkan den kommer ha på samhället och arbetsmarknanden. Carl-Johan och Ali diskuterar också hur den "svenska modellen" ska hänga med i det nya samhället och arbetskraftsinvandring. 

 

Är ditt företag i behov av...


Jun 18, 2018

Katarina Berg har tidigare varit HR-chef på bland annat Kanal 5, Swedbank, 3 och Rusta. Sedan 2013 har hon varit på Spotify som haft en enorm tillväxt sedan dess.

Hör Katarina berätta om hur Spotify lyckats med deras företagskultur under tillväxten, varför det kan vara farligt med fokus på cultural fit, det...


Jun 11, 2018

I veckans avsnitt av Techrekpodden har Carl-Johan träffat Johanna Jönsson från Centerpartiet. Vi får höra om hur Johanna hamnade i politiken, hennes syn på kompetensutvisningarna som varit, migrationsfrågor och arbetskraft samt hur och varför du bör engagera dig i politiken. 

 

Är ditt företag i behov av...


Jun 4, 2018

Per Helin har en bakgrund från musikbranschen där han var med om digitaliseringen som förändrade allt. När han några år senare startade en bokcirkel med ett par vänner växte irritationen över att så många böcker inte fanns tillgängliga att läsa. Där och då föddes idén till Publit som idag håller på...