Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 29, 2021

Change Collective arbetar för att sätta våld i nära relationer på företagens agenda. Iwette Rapoport delar med sig om varför hon startat upp bolaget och hur stort problemet faktiskt är. Vi får höra om hur våldet brukar uppstå och de vanligaste faserna.

Iwette berättar även om arbetsgivarperspektivet och...


Nov 22, 2021

Från psykolog till att driva Hackathons. Idag gästas vi av Ann Molin som grundat stiftelsen Hack for Earth. Vi får höra om Anns bakgrund och den hektiska perioden när hon arbetade på Arbetsförmedlingen och tog sitt första jobb som chef när etableringsprogrammet infördes. Det var även på...


Nov 15, 2021

Pernilla Nissler har en imponerade karriär bakom sig. Idag är hon interim VD för Skincity som är en hudvårdsklinik online. Pernilla delar sina med sig av sina tankar om ledarskap och hur man kan hitta och skapa ledare i organisation. Vi får även höra om när hon gick in i väggen och hur ledningen och hon själv...


Nov 8, 2021

Telia har en av de största Talent Acquisition-avdelningarna i sverige. Erik Sjöström berättar om hur de organiserar sig och arbetar med kompetensförsörjning av sina rekryterare. Vi får även höra om hur de arbetar med självlärande team och olika communitys och expertområden. 

Erik har varit i...


Nov 1, 2021

Filip Tröger grundade Flarie redan 2013, men det har inte alltid varit brandade spel och gamification som bolaget erbjudit. I veckans avsnitt av Techrekpodden får vi höra om hur erbjudandet förändrats genom åren och varför gamification är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på.

CJ och Filip diskuterar hur...