Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 19, 2022

Emma Ehnevid och Per Stenmar arbetar för Laget.se och deras syfte #fleriidrott.
I veckans avsnitt berättar de hur företaget växt sedan uppstarten och varför det är så viktigt att engagera sig i idrott.
Vi diskuterar både ämnet kring HR-frågor och ur ett ledarskapsperspektiv.

Är ditt företag i behov...


Dec 12, 2022

Den här veckan gästas vi av Tommy Sönnergren, grundaren av techföretaget Talent Journey.
Tommy förklarar om sin resa och hur han slutligen hamnade i sin roll, och lägger stort fokus på Talent Marketing och dess syfte.
Vilken effekt ger Talent Marketing, varför fungerar det och hur använder man sig av Talent...


Dec 5, 2022

Denna vecka gästas vi av Jonas Hogener, konsult inom Tech Rekrytering & TA. Som egenföretagare har Jonas lång erfarenhet av olika sätt man kan jobba på med rekrytering och TA. Jonas berättar här om sina spaningar och erfarenheter. Vad har egentligen fungerat och hur gör man då?
Många hands-on tips och...


Nov 28, 2022

Denna vecka kör vi en repris av toppenavsnittet Marcus Brosjö! Tidigare ansvarig för rekryteringen på HiQ och Klarna, och i dagsläget Global Head of People and Culture på solenergibolaget Svea Solar. Huvudtemat i podden är mätbar rekrytering. Vi går igenom varför man ska mäta sin rekrytering, hur du kommer...


Nov 21, 2022

I veckans avsnitt möts vi av Viktor Nyblom, CTO på Baby Journey.
Viktor berättar om sina studier på Chalmers, till storbolaget Ericsson, hans resa på ett start-up i Kina för att sedan åka tillbaka till Sverige att starta sitt eget aktiebolag.
Han delar även med sig om sin resa av att gå in i väggen, och...