Preview Mode Links will not work in preview mode

May 29, 2023

I det senaste avsnittet av Techrekpodden tar vi oss an de aktuella och alltmer viktiga ämnena samhällsrisker, säkerhetsskydd och beredskap. Vår gäst denna vecka är Mattias Engström, Human Threat Intelligence Lead på Truesec, en expert inom området med en bakgrund inom bland annat försvarsmakten och...


May 22, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi glädjen att välkomna Vanessa Ware som har över 20 års erfarenhet av att arbeta med digitalisering. Idag är hon projektledare på Kista Science City, en plats där teknik, innovation och urban utveckling går hand i hand.

Vi får en inblick i arbetet på Kista Science City...


May 15, 2023

Veckans gäst i Techrekpodden är Daniel Eisenberg, Head of Expansion på Deel, ett av de snabbast växande SaaS-företagen i världen. Deel är en HR-plattform för globala team, som hjälper företag att förenkla alla aspekter av att anställa utomlands. 

Daniel var Deels första anställda i Norden, och vi får...


May 8, 2023

I det här avsnittet av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Åsa Landén Ericsson, vd för CAG Group, som gäst. Vi får höra om Åsas resa till att bli vd för CAG och ger oss en inblick i vad CAG Group är och vad de gör, samt hennes roll som koncern-vd.

Under avsnittet diskuterar vi förvärv och strukturer,...


May 1, 2023

Förra året vann Olivia Harlin utmärkelsen Årets tech-tjej, ett pris som delas ut av Microsoft Sverige. Olivia sitter bland annat i styrelsen för Datatjej och berättar om deras arbete, samt delar sina tankar om vad vi kan göra för att få in fler tjejer i techbranschen.

Kvinnor är överrepresenterade i...