Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 23, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi äran att välkomna Malin Sandell, grundare av The Basic Identity - Employer Brand Training Hub. Malin delar med sig av sin passion för Employer Brand Management och den digitala SAAS-produkten hon skapat för att hjälpa företag att förstå och utveckla sitt arbetsgivarvarumärke på bästa sätt.

Malin betonar vikten av att se Employer Branding som en del av en större strategisk ram. Hon delar med sig av sina sju steg för framgångsrik Employer Brand Management och hur vi sätter rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi gräver även djupare i ämnet kommunikation och utforskar varför Employer Brand Management är mer än bara Employer Branding. Så, om du är intresserad av att förstå vad som skiljer Employer Brand Management från Employer Branding och varför arbetsgivarvarumärket är så viktigt, missa inte detta avsnitt av Techrekpodden med Malin Sandell!

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.