Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 9, 2024

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Per Stigenberg, som har de ledande teknikrollerna CTO och CIO hos 3 Scandinavia. Per ansvarar för 3:s mobilnät och IT-verksamhet i Sverige och Danmark och delar med sig av sin karriärresa. 

Per delar med sig av sina tankar kring teknikvärlden och de senaste trenderna inom telecom. Han berättar om sina erfarenheter från sina tidiga dagar som chef på HiQ och hur dessa erfarenheter har format hans syn på att bygga effektiva organisationer.

Vi djupdyker även i Pers första tid som CTO på 3 och hur han tacklade utmaningarna med att ta sig an en sådan roll. Per reflekterar över de viktigaste lärdomarna och insikterna han samlat på sig under sin karriär.

Avslutningsvis diskuterar vi varför techavdelningen på 3 är en spännande arbetsplats för teknikentusiaster. Lyssna på avsnittet för att få Pers perspektiv på att leda i en snabbrörlig och ständigt föränderlig bransch.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.