Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 17, 2022

Nästa vecka är Techrekpodden tillbaka med nya avsnitt. Den här veckan delar vi med oss av en repris med Maria Börjesson som kommer tillbaka även den här säsongen. 

---

Idag gästas vi av Maria Börjesson som är VD för Knowit Development och Knowit Mobile Stockholm. Maria berättar om sina erfarenheter om hur du...


Dec 20, 2021

Tack till er som lyssnat på den åttonde säsongen av Techrekpodden. Vi är tillbaka nästa år med nya avsnitt. 

God jul och gott nytt år önskar vi som arbetar med Techrekpodden! 

 


Dec 13, 2021

Idag får vi besök av Anna-Lena Olsson från Max Matthiessen, en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. 

Anna-Lena har en bakgrund från bland annat Bokhandelsgruppen, Sogeti och Capgemini. I detta fullmatade avsnitt får vi lära oss massor om hur du kan tänka kring digitala transformationer.

Vi...


Dec 6, 2021

Denna vecka gästas Techrekpodden av Camilla Wikland & Frida Monsén från ICA Gruppen där Camilla arbetar som TA Manager och Frida som Learning Lead. Vi får höra hur de tar sig an kompetensbristen inom tech genom att gifta ihop lärande och TA, och utveckla sina redan anställda istället för att bara rekrytera...


Nov 29, 2021

Change Collective arbetar för att sätta våld i nära relationer på företagens agenda. Iwette Rapoport delar med sig om varför hon startat upp bolaget och hur stort problemet faktiskt är. Vi får höra om hur våldet brukar uppstå och de vanligaste faserna.

Iwette berättar även om arbetsgivarperspektivet och...