Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 30, 2024

I detta avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Louise Liljedahl från Footway Group. Som medgrundare och HR-chef delar Louise med sig av sina erfarenheter från Footways dynamiska tillväxtår och de utmanande perioder av rekonstruktion som företaget har genomgått.

Louise ger oss en öppen inblick i de...


Apr 23, 2024

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Samuel Bågfors, IT-chef på Boels Rental, även känt som Cramo i Norden. Samuel delar med sig av sina erfarenheter kring IT, organisationsutveckling, och ledarskap. Han utforskar dynamiken mellan hur IT påverkar omvärlden och omvänt.

Samuel berättar även om...


Apr 16, 2024

I detta avsnitt av Techrekpodden träffar vi Sanna Fridell från Tobii, där hon är Head of Talent & Employer Branding. Sanna delar med sig av sin övergång från sälj till TA och ger en inblick i vilka Tobii, en pionjär inom eye-tracking teknologi, är.

Vi djupdyker även i Tobiis rekryteringsstrategier, där...


Apr 9, 2024

I det här avsnittet av Techrekpodden gästas vi av Caroline Ede, IT-chef på Telge Energi. Caroline berättar om sin väg till IT-världen och hur hennes karriärresa ledde henne till Telge Energi.

För er som inte vet vilka Telge Energi är så får ni en spännande inblick på bolaget, vad de erbjuder och hur de...


Apr 2, 2024

I detta avsnitt av Techrekpodden gästas vi av Josef Nord, vice VD för Aderian, som spelat en central roll i Ants historia. Tidigare var Ants en IT-support som Josef var med och utvecklade till att bli nuvarande Aderian. Josef berättar om entreprenörsresan han genomfört tillsammans med CJ som varit full av...