Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 28, 2023

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Angela Rossi, grundare och marknadschef på HRM Affärsutveckling, för att dela med sig av sin resa som entreprenör. Angela delar med sig av höjdpunkter och utmaningar hon stött på i sina roller som ledare och ger sin syn på vad ledarskap är. Hon ger en inblick i hennes strategier för att hantera komplexa situationer, betydelsen av transparens i ledarskap, och hur hon balanserar rollen som ägare samtidigt som hon arbetar operativt.

Angela diskuterar också kärnan i framgångsrik ledarskapsutveckling, från att bygga effektiva processer till att mäta framgång som ledare. Genom hennes berättelse får vi värdefulla lärdomar, insikter och tips om vad som krävs för att vara en framåtblickande ledare i dagens affärsvärld.

Detta avsnitt med Angela Rossi är en guldgruva för alla som är intresserade av entreprenörskap, ledarskap, och hur man bygger en framgångsrik organisation. Missa inte det!

Angela delar dessutom med sig av ett inspirationstips som listas nedan: 

  • Good to great: hur vanliga företag tar språnget till mästarclass - Jim Collins 

 

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.