Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 19, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Siadhal Magos, medgrundare och CEO av Metaview. Siadhal tar oss med på en resa genom Metaviews grundande, dess syfte och hur deras innovativa produkt fungerar. Kort beskrivet erbjuder Metaview ett verktyg för att sammanställa intervjuer, öka kvaliteten och effektiviteten i rekryteringen.

Vi diskuterar även “tuning” - hur användardata används för att förbättra lärande modeller och produkten, och hur Metaview skiljer sig från konkurrenterna genom sin AI-användning. Siadhal ger insikter om AI:s roll inom rekrytering, dess värde jämfört med det mänskliga inslaget, och hur specialisering inom relationer och psykologi kompletterar operationella verktyg. Avsnittet avslutas med en framtidsspaning om AI och dess potentiella inverkan på arbetslivet och teknologins framsteg.

Lyssna på detta avsnitt av Techrekpodden för att få en djupare förståelse för hur Metaview använder AI för att revolutionera rekryteringsprocessen och vilken framtid som väntar inom AI och rekrytering.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.