Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 27, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden djupdyker vi i decentraliserade organisationer. Hanna Melin är Managementkonsult & vd på Sonder som hjälper företag med just detta, och vi är glada att hon idag delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om ämnet i Techrekpodden.

CJ och Hanna diskuterar hur decentraliserade organisationer utgår från människan och dess potential, samt hur tvärfunktionella team och ledningsteam kan samarbeta för att uppnå gemensamma mål. Vi får även höra om när den strategiska ledningen är nödvändig och vilka beslut de bör fatta i en decentraliserad organisation.

Transparens är en nyckelfaktor i en decentraliserad organisation och vi får lära oss hur det går att skapa en kultur av öppenhet och tillit. Dessutom tar Hanna upp ämnen som förändringsledning och ledarskap i en decentraliserad organisation.

Avslutningsvis får vi även höra om Hannas tankar och insikter om hur man fattar beslut och hur principer kan hjälpa till att guida organisationens utveckling. Lyssna på avsnittet och häng med på en spännande resa där vi utforskar framtidens organisationer och dess möjligheter.

Denna vecka fanns det så mycket att prata om, så vi har valt att dela upp avsnittet i två delar. Nästa måndag släpper vi del 2 av avsnittet med Hanna Melin.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.