Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 31, 2023

I det här avsnittet av Techrekpodden dyker vi ner i HR Tech-världen med Catherine Chamera, Product Marketing Manager på Visma Talent Solutions. Catherine har en fascinerande resa från att börja inom HR till att utforska korsningen mellan marknadsföring och UX-design.

Catherine ger oss en inblick i konceptet...


Oct 23, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi äran att välkomna Malin Sandell, grundare av The Basic Identity - Employer Brand Training Hub. Malin delar med sig av sin passion för Employer Brand Management och den digitala SAAS-produkten hon skapat för att hjälpa företag att förstå och utveckla sitt...


Oct 17, 2023

I veckans avsnitt av Techrekpodden vill vi välkomna Sara Lindström, Director, Talent Acquisition & Employer Branding på Solita. Sara delar med sig av sin expertis inom områdena och vi får ta del av hennes resa från Head hunting i Peking till rekryteringschef hos Solita.

Vi utforskar också Solitas framgångsrika...


Oct 10, 2023

I detta avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Louise Bichler, som är Head of Recruitment & Employer Branding på Zenseact. Med en imponerande bakgrund inom rekrytering och Employer Branding  delar Louise sina insikter om hur de lockar talanger till företaget och skapar en stark företagskultur.

Louise...


Oct 2, 2023

I det här avsnittet av Techrekpodden träffar vi Gustaf Lartén, Sverigechef på EasyPark, ett innovativt techbolag som omdefinierar parkeringsbranschen. Gustaf delar med sig av sina insikter om tydlighet i ledarskap och företagets unika balans mellan global och lokal närvaro för att möta länders unika behov och...